Slider

Obag šílenství

Tak jsem neodolala a pořídila si tuhle úžasnou kabelku O BAG. Dlouho jsem přemýšlela o barvě, protože výrobce jich nabízí opravdu velké množství. Taková kouřově růžová nebo mentolová je opravdu nádherná. Nakonec jsem si ale vybrala pískovou, kterou užiju i v zimě. Už se těším, až si do ní pořídím kožešinový vnitřek, který můžete vidět na poslední fotce. Pokud jste o těchto kabelkách ještě neslyšeli, tak vám je trochu přiblížím. Dováží se k nám z Itálie a jsou vyrobené z lehounkého plastu EVA (ethylen vinyl acetát). Jsou ohebné, lehké, omyvatelné, takže se velmi lehce udržují. Skvělé na nich je, že si je můžete snadno nakombinovat. Zvlášť totiž můžete koupit tělo kabelky, vnitřní tašku i ucha. Já jsem si pořídila provazová a ještě zlatá. Ke kabelce je lehce přišroubujete plastovými matičkami, výměna je strašně jednoduchá.
Ke kabelce jsem nakombinovala plastové Mel baleríny, které jsou úžasně pohodlné a hlavně stále krásně voní (i po celodenním nošení:-))) Do horkých dnů nejraději oblékám tyto pohodlné lněné košilové šaty.
A v některém dalším příspěvku vám představím další pohodlné botičky tentokrát na klínku od značky Crocs, které už na mne čekají v Uložence:-)

 

šaty-Gant, boty-Mel, kabelka-Obag, náušnice-Swarovski, brýle-old, hodinky-MK

zdroj Pinterest

Follow:
Sdílet:

Komentáře

  1. Anonymní
    5.8.2015 / 21:02

    krásná taška 🙂

Instagram