Slider

tón v tónu

Protože mi Dáša odjela na dva dny na školení, musel jí s focením zastoupit můj manžel. Nebudu to nějak víc rozebírat, ale byly to nervy:-) Snad kvalitu vyváží pozadí krámku v Holicích, který jsem objevila teprve nedávno. Bohužel jsem vždy procházela po zavírací době, ale stačil mi už pohled do dvora. Jedním slovem nádhera.
A teď už k outfitu. Ladění béžové s bílou prostě miluju. Hlavně kvůli těmto kombinacím jsem si pořídila béžovou kabelku Obag. Můžu ji totiž využít v každém ročním období. S pastelovými barvami je to v zimě horší. Dnes jsem oblékla strečové, velmi pohodlné skinny rifle Diesel, které jsem pořídila v obchodě Havlíčkova 919 v Hradci, kam jsme byly s Dášou nedávno pozvaní na módní přehlídku (o úlovku z módní přehlídky vám napíšu v některém dalším příspěvku). Svetr včetně pláště mám z pařížské Zary, ale určitě se dá pořídit i u nás. Lodičky jsou Mango, vzhledem k výšce podpatku (10 cm) ale nedoporučuji na celodenní nošení. V práci už jsem si užívala super pohodlné Melissy:-)
Čím jste si v poslední době udělali radost vy? Nebo čekáte na tento víkend a slevy Marianne?
Děkuji za každý váš komentář:-)

strečové rifle-Diesel, přízový svetr, plášť-Zara, lodičky-Mango, kabelka-obag, hodinky, náramek-Michael Kors, náušnice (kruhy)-Klenoty Aurum

Follow:
Sdílet:

8 Komentáře

  1. Anonymní
    9.9.2015 / 22:00

    krásné lodičky, měli je i v jiné barvě?

  2. 9.9.2015 / 22:10

    Ještě v bordó. Taky super barva, která bude hitem i letošní zimu.

  3. 12.9.2015 / 9:56

    Zrovna lodičky jsem chtěl hned pochválit, jelikož Vám tolik sluší, přitom je, obě, tak málo nosíte. A Vy na sebe prásknete, že jsou jen na focení 🙂
    Outfit, ačkoliv nemá jediný výrazný barevný prvek dokazuje, že to lze ladit i takto, vpodstatě do jednoho tónu a rozhodně to není nudné! Ba naopak!

  4. 13.9.2015 / 22:12

    Ne, ne lodičky nosím pořád, Dáša může potvrdit:-) Jen tyhle mají (i když to tak asi nevypadá) opravdu vražedný podpatek:-))))

  5. 13.9.2015 / 22:15

    Klárko, děkuji. Do giveaway se určitě zapojíme:-)

  6. Anonymní
    14.9.2015 / 16:08

    Výměna uší kabelku zase trochu změnila. Má úplně jiný šmrnc .-) Moc pěkné.

  7. 14.9.2015 / 21:08

    Děkuju. Také se mi zlatá ucha hodně líbí a už se těším, až vložím dovnitř kožešinu:-)

Instagram