Slider

nákup v Parndorfu

Věrka právě odjela do Itálie na lyže a já jsem oprášila moučkový cukr z rukou, abych Vám konečně mohla napsat, co jsme si z Pandorfu přivezly.
Jako posledně, naše první cesta vedla do Michaela Korse. Z loňské návštěvy jsme byly tak trochu skeptické a jak to bývá, když nic nečekáte…..
Tak se regálu na nás dívala tahle „Michalka“ a hned dvakrát. Tak jsme si je obě navlékly na ruku a pózovaly před zrcadly, samozřejmě pronásledované prodavačkami :-))
Ty nás dostihly a jak jsme zjistily nechtěli nás zaškrtit, ale říct, že pokud nakoupíme nad určitou částku, tak budeme mít ještě z ceny kabelek slevu – a tak bylo rozhodnuto.
Jak už Věrka psala, koupily jsme dvě, úplně stejné. Nebyly to ty vystavené, ale přinesly nám je zabalené. A tady si dejte pozor, sice nám je zběžně ukázali, ale protože jsme holky poučené a víme, že denní světlo je nejlepší, tak hned za rohem jsme kabelky rozbalily a podrobně prozkoumaly. A opravdu jedna z nich měla na přední straně takové lomy v kůži. Takže jsme ji šly vyměnit. Výměna byla úplně bez problémů, ale kdybychom na to přišly doma, bylo by to zklamání.
Jsou takové skvělé, tahací, vejde se do nich spousta věcí – deštník, dětská pitíčka, přezůvky na rodičák, krém na ruce,  lesk na pusu, no prostě potřebné věci, které člověk potřebuje  mít s sebou 🙂
Bylo právě před Mikulášem, tak jsme nemohly nenavštívit naši oblíbenou prodejnu Lindt. Jejich čokolády jsou opravdu úúúúžasné, takže nemalá částka padla na nákup sladkostí.
A co dalšího jsme ještě dovezly? Tak to Vám napíšeme příště :-))

kabelka Michael Kors, kabát a brýle old, mohérový svetr a košile vintage,
legíny Calzedonia, boty Lasocki
Follow:
Sdílet:

2 Komentáře

  1. Anonymní
    18.12.2015 / 8:10

    Ahoj holky, nemáte náhodou zkušenost s Primarkem v Drážďanech? Předem děkuji za odpověď.

  2. 22.12.2015 / 22:19

    do Drážďan se chystáme v lednu a pak podáme podrobnou zprávu o cestě, nákupech a všem co by Vás mohlo zajímat:-)

Instagram