Slider

malé a velké večerní

v té chřipkové záplavě jsem úplně zapomněla, že plesová sezóna je už v plném proudu.
Pro Vás šťastnější, které se po vánočním hodování nebojíte své tělíčko ukázat v něčem přiléhavějším, než jsou plandavé košile a  volné kalhoty v pase do gumy, přináším pár nápadů. Jsou to takové „malé a velké“ večerní.
Do divadla, koncert nebo na menší společenskou akci si vystačíte s malou večerní. Ples a akce s přísným dress kódem však vyžadují šaty dlouhé.
Nezapomeňte, že dlouhé, znamenají opravdu dlouhé a to tak, že Vám ze šatů smí vykukovat pouze špičky střevíčků. 
Jestli jdete na akci opravdu výjimečnou, mám na mysli například Ples v Opeře a tak :-), klidně si na takovou nezapomenutelnou chvíli šaty vypůjčte. Existuje spousty půjčoven, doporučuji třeba ty pražské, kde si šaty na internetu vyberete, zamluvíte a pak už jen zkoušíte.  Doladí Vám k nim i kabelku a boty. Půjčovné je v rozumné ceně, pokud uvážíte, že cena některých skvostných kousků je opravdu vysoká.
Tuhle stránku jsem pro Vás tvořila na svém oblíbeném Polyvoru a vybírala jsem, co by se mi tak líbilo. No a jak by řekla moje drahá polovička, „ty vždy neomylně vybereš to nejdražší“ 🙂 tak ty prostřední dlouhé krajkové, měli cenovku za „pouhých“ 150 tis……Neříkám, že zrovna tyhle najdete v půjčovně, ale je fajn, když si na malou chvíli člověk může půjčit něco opravdu krásného a luxusního.
Přeju Vám šťastnou ruku při výběru, pak už jen slavnostní účes a náladu a samozřejmě galantní doprovod a večer může začít.

Follow:
Sdílet:

Instagram