Slider

Šaty a labutě

Šaty a labutě

Dneska ráno drobounce chumelilo. Taková předzvěst toho, že nejen Vánoce, ale hlavně zima je už opravdu tady.
Asi jsem to nějak nepostřehla…protože jinak bych si určitě neoblíkla šaty…
No, ono je to vlastně trošku jinak. Jednak jsem hned z kraje podzimu objevila úplně úžasné kašmírové punčocháče z Calzedonie. O těch jsem už psala. O tom, že Vás ani trochu nekousnou, jsou jemné a teploučké, jsem psala taky. A to mi umožňuje sem tam si i v zimě obléknout sukně a šaty. A to už je u mě co říct. Nic kousavýho a svědivýho, jako jsou silonky, bych si nenavlíkla za nic na světě.
Ale hlavní příčina mého šatového outfitu je, že tyhle šaty jsem právě ulovila. Byl Black Friday. Reklama nás masírovala každý den snad stokrát. A tak jsem vyrazila do Prahy. No, a zcela neomylně jsem zamířila do snad jediného obchodu na Příkopech, který žádné slevy bohužel neměl… Ale při pohledu na tu úžasnou nabídku, jsem to Zaře odpustila. A hned u dveří jsem se zbláznila do těhlech šatů. Malinko jsem měla strach z šedé barvy, ale asi zbytečně.
Jsou kašmírové. Asi nemusím říkat, že nekoušou.. Vím, že Vám s tím už lezu na nervy… Ale tak tedy nekoušou, 🙂 a i když mají krátký rukáv, je v nich teplo. Zara má tenhle podzim spoustu krásných a nápaditých šatů. Plno jich je ale jen na eshopu. K mojí velké radosti, nemají všechny gumu v pase a tak si je mohu dovolit i já. Jedny, zavinovací, jsem si ještě objednala. Tak mi držte palce, aby mi byly..
S kamarádkou jsme fotily na náplavce. Všude bylo plno labutí, které se k nám hned hnali a dost mrzutě syčeli, když zjistili, že jim jen překážíme a neneseme nic dobrého.
Aby nám to spočítali, jak jsme později zjistily, tak nám nenechali ani kousek trávy bez svých hovínek. Jak jsme vypadaly po focení, si nepřejte vidět. Nepřátelské území jsme byly nuceny opustit ve chvíli, kdy se jedné labuti zalíbila moje kabelka a chtěla si ji kousek uždibnout. Tak jsme se daly na ústup, já spíš na úprk. Protože mít oždibanou kabelku, sice jen trochu, tak to by se mi dnešní focení sakra prodražilo.
Zítra je čtvrtek a pomalu se blíží konec týdne a s ním i první adventní neděle. Zapálíme první svíčku na adventním věnci a děti začnou odpočítávat zbylé dny do vánoc.
Mějte se krásně a užijte si začínající advent, pokud možno bez stresu.
Dáša

šaty Zara, kabát HM, punčocháče Calzedonia, hodinky Michael Kors, kabelka LV, boty Zara old

Follow:
Sdílet:

Instagram