Slider

Šaty

Šaty

Tak dlouho jsem se chystala, že Vám nafotím tyhle šaty, až se dočista úplně, ale úplně děsně vytáhly.
Ale abych to vzala popořadě. Nádherná lila barva mě upoutala na první pohled a tak jsem si látku koupila na šaty. Je to směs vlny a něčeho umělého. To za prvé, takže šaty jsou tak trochu kousací. Za druhé, jsem si vybrala na ušití šatů tak komplikovaný střih, že i když šiju snad od pravěku, nevěděla jsem si s ním rady. Nakonec sem to sice pochopila, jak vidíte, ale stejně jsem si udělala svoje úpravy. A ta jedna z nich byla to, že jsem šaty nepodšila podšívkou. Spolehla jsem se na materiál, který je dost silný a to jsem neměla dělat. Takže výsledkem jsou kousací šaty, které se děsně vytahujou. Už prošly jednou generální úpravou, z každé strany sem je zabrala tak pět centimetrů. Je to asi nekonečná látka, protože už by zase dalších pět potřebovaly ubrat 🙂 Ale mají tak úžasnou barvu.
No, než jsem dostala k focení, šaty nabraly hodně ležérní tvar…. A další problém je, že mají krátké rukávy a spolu s tímhle bílým kabátem mi foukalo rukávama až na krk. A tak jsem sháněla dlouhé rukavice, abych vůbec mohla ven. Sehnala jsem je pouze v černé barvě a musím říct, že je to takový dost tvrdý kontrast. Ale aspoň něco.
Tak se dnes tak trochu zase chlubím vlastním peřím. Sice trochu vytahaným, ale hand made. A udělala jsem malý objev. A to sice to, že když se Vám něco líbí, zapomenete i na tu trochu kousání (u šatů) 🙂
Dneska to venku vypadalo, jakoby už jaro bylo za dveřmi. Tak se mějte jarně a pozor na bacily.
Těším se na Vás příště.
Dáša

Follow:
Sdílet:

Instagram