Slider

Slíbený jarní outfit a pátek třináctého

Slíbený jarní outfit a pátek třináctého

Tenhle týden nezačal moc optimisticky. Jakoby nestačilo, že v pátek bylo třináctého. Ale zbytek týdne má být nádherně. A tím pádem teplo a tak je čas na další, slíbený, jarní outfit.
Celý jsem ho ladila k botám. Ty jsou totiž tak výrazné a nápadné, přestože jsou bílé, že dominují celému oblečení. Když máte nějaký takový kousek, tak pak je třeba zbytek oblečení doladit střídmě a neutrálně. Jednak, aby ten výjimečný kousek vynikl a taky abyste nevypadali jak od kolotoče – přeplácaně a nevkusně.
Boty jsou ze Zary a koupila jsem je ještě v době, kdy byly příšerné mrazy a jak jinak než přes eshop. A pak jsem čekala, co přijde. V nejhorším případě je vrátím, sem si říkala. Ale přišly tyhle skvosty. Příšerně špičaté, bílé jak sníh a z měkoučké kůže.
Prostě nádhera. Pro tohle focení jsem k nim dokombinovala klasické kalhoty s jemným vzorečkem a bílé tričko. Nádherné budou určitě k džínám a k šatům.
A právě na kombinaci se šaty se můžete těšit příště.

PS jo a ještě k pátku třináctého,
od Grétky, co s ní cvičím, jsem převzala jednu vychytávku, jak „očůrat“ tenhle nechvalně proslulý den.
Grétka totiž pátek třináctého přetvořila z nešťastného dnu na Den palačinkový. Jo, místo toho, abyste přemýšleli, co se Vám v pátek třináctého stane hnusného, koho nepříjemného potkáte, co rozbijete….tak místo toho slavíte Den palačinek. Uděláte si je pro sebe nebo pro kamarády, k snídani nebo k večeři. Prostě si tenhle den užijete a určitě někoho palačinkama překvapíte a uděláte mu radost. Minimálně se teda luxusně nasnídáte, jako já.
Doufám, že Grétce palačinky chutnaly, byly to moje první, pohankové :-))

boty Zara, kalhoty Tchibo, tričko HM, brýle a kabátek old, kabelka Guess, hodinky MK

Follow:
Sdílet:

Instagram