Slider

Dovolená

Dovolená

Také při prohlídce sociálních sítí máte dojem, že všichni jsou na svých dovolených krásní, opálení, vystajlovaní a dobře naladění? Že všem svítí sluníčko úplně ideálně, nikdo se nespálí, nikdo nestojí v kolonách, všichni mají dobrou náladu a vůbec se nikdo nehádá? Drinky jsou ideálně vychlazené, moře akorát vyhřáté a hotel je bez poskvrnky. Prostě dovolenkový ráj.
A protože cizí neštěstí nejvíc potěší :-), tak dnes přidávám takovou mini zprávu ze své letošní dovolené.
Každý rok se příšerně na moře těšíme. Každý rok bydlíme v apartmánu. Skoro každý rok vezeme s sebou vnoučata. Každý rok vezeme tuny jídla, které pak zase vezeme zpátky, protože to právě nebylo to pravé. Každý rok se pohádáme, ještě než vyjedeme. Letos jsme navíc mimořádně stáli v kolonách a to skoro pořád. Letos také bylo mimořádné a hnusné vedro. Výjimečně jsem se letos nespálila, protože se z moře nedalo kvůli vedru vůbec vylézt ven… Každý rok utratíme nechutně velkou částku za jídlo, které je to „pravé“, za dárky, které vezeme domů a o kterých nemáme žádnou zprávu, jestli to byly právě ty „pravé“, za benzin a za zmrzliny. Ty jsou každým rokem dražší, ale pořád stejně fantastické.
Každý rok si říkáme, že to není dovolená, ale pracovní tábor.
Letos nemám z dovolené opravdu vůbec žádnou svoji fotku, teda aspoň takovou, která by byla publikovatelná. Zato jsem letos vyfotila tu obrovskou zásobu jídla, kterým jsme nacpali apartmán skoro až po strop. A všechno jsme to museli ve čtyřicetistupňovém vedru vynosit až do třetího patra…. Nemám letos ani žádnou hezkou fotku moře. V tom vedru by se mi snad roztavil foťák. Takže mám fotky jen z té chvilky, kdy zalezlo slunce a ještě nepadla tma.
A každý rok si po návratu domů říkáme, že moře je stejně nádherné a každý rok jako suchozemci, strašně závidíme přímořským státům. Každý rok se sleduju v zrcadle, jak mi bledne ta nádherná, zlatá, mořská barva. Čím víc bledne, tím víc se blíží podzim. A na konci roku budeme plánovat příští dovolenou, jak jinak, než u moře 🙂
Trochu bláznivý kolotoč.
Pokud to máte taky tak, tak teď víte, že v tom nejste sami. Přidávám pár fotek, které zbyly po vyhození těch nepublikovatelných. Doufám, že ty, které dovolená teprve čeká, jsem neodradila :-))
Mějte se krásně.
Dáša 

to je koník, kterého, kromě jiných zvířátek, chová manželův bratranec v Daruvaru

aspoň jedna za všechny :-)) vyfocené sušenky, paštiky a konzervy Vám sem dávat nebudu..

 

 

Follow:
Sdílet:

Instagram