Slider

Vzpomínky na Pulu

Vzpomínky na Pulu

Vzpomínky na Pulu.

Je horký den. Už dopoledne je tak asi 30 stupňů. Všichni se plazí ve stínu nebo ukrývají v moři. Bez klobouku a brýlí se nedá vůbec vyjít. Spotřeba studených nápojů a zmrzliny je vysoká. A potíme se a potíme.
A v tomhle pekle si kupuju kabát 🙂
Ano, slyšíte dobře. Já sem prostě takový šílenec a klidně jsem na sebe v tom šíleném vedru ještě navlékala kabát.
Padl mi do oka hned a také dlouhá růžová mikina, která je skoro jako šaty. Tak jsem šla nejdřív do mikiny a statečně ji odvlekla na apartmán. Druhý den jsem chtěla koupit kabát, jenže ouha, někdo měl stejný šílený nápad jako já a kabát byl fuč.
Kabát i mikina byly Benneton a ten bohužel eshop do Čech nemá. Takže nákup online z domova nepřicházel v úvahu. Ale to sem celá já, když si něco umanu, zejména teda hadry :-), tak to dotáhnu až do zdárného konce. Benneton totiž dodává, kromě spousty jiných zemí, i do Chorvatska. A před pár dny, když jsme mířili na moře, jsme právě navštívili manželova bratrance v Daruvaru. A tak už jsem žhavila messenger, posílala odkazy, velikost a pak zahraniční platbou peníze a taky poplatky za zahraniční platby…. No, nebudu to protahovat, kdybych nebyla v tom vedru líná a koupila kabát hned ten první den, ušetřila jsem na poplatcích a poštovném docela dost peněz. Ale kabátek, díky obrovské ochotě manželových příbuzných v Chorvatsku, dorazil v pořádku a stal se mojím podzimním favoritem číslo jedna.
Z toho vyplývá, že pokud se Vám něco líbí, nemá cenu váhat a rovnou to koupit. Jasně, jen v tom případě, pokud je to pro Vás finančně dostupné :-))

Kabát Benneton, kalhoty FF, boty Gap, šaty old, kabelka Longchamp

Follow:
Sdílet:

Instagram