Slider

tak trochu nepovedené nákupy

Každý rok se s Věrkou těšíme na září – děti musí zpátky do škol a školek, už nemusíme nanášet tlusté vrstvy krémů s faktorem nejméně 50 :-), skončí období zmrzlin a jim podobných kalorických bomb, ale hlavně – v září jsou Dny Marianne.
Jako každý rok jsme byly domluvené, že „Praha bude naše“. No jenže jak to bývá, člověk míní a pak je to úplně jinak.
Já jsem bohužel chytla nějakou docela hnusnou střevní chřipku, se kterou ještě stále bojuju a tak Věrka jela beze mě :-((. Strašně mě to mrzí, protože můj wish list byl docela obsáhlý…. ale úplně nejvíc jsem se těšila, že si to s Věrkou užijeme.
Takže realita je taková, že od úterka místo butiků navštěvuju wc a koupelnu, cpu se suchými rohlíky a piškoty = úžasná redukční dieta, no a vypadám celá, tak nějak…. no prostě spláchnutě.
S velkým přemáhání, abych měla pocit, že jsem letos aspoň něco ulovila, jsem vlítla do Sephory a koupila si již od loňska osvědčenou řasenku od HR – Lash Queen. Je fakt boží a pokud máte svých řas dost, ale jsou celé světlé a jemné jako moje, tak tahle řasenka Vám vytvoří během chvilky řasy přímo filmové :-). K tomu jsem přibrala lesk na pusu, no prostě takový rychlo nákup. Jako dárek od Sephory mám malou řasenku na cesty.
Tak se na to mrkněte. Mějte krásný zbytek víkendu a kdo máte to štěstí, že nakupujete, tak super úlovky!

 
džíny s´Oliver, taška Zara Paříž, boty Mel, košile vintage, sako old, brýle Rossman,
hodinky Tissot, kožený náramek old
 
Follow:
Sdílet:

2 Komentáře

  1. Anonymní
    14.9.2015 / 16:09

    Bohužel jsem nákupy také nestihla 🙁

  2. Anonymní
    14.9.2015 / 21:45

    Tak to je nás víc, taky jsem je propásla:-(

Instagram