Slider

dnes „dva v jednom“

Po delší pauze jsme tady s novým příspěvkem
Abychom Vám vynahradily čekání, tak to dnes budou „dva v jednom“.
Skoro po roce jsem se vydala do Prahy za památkami. Samozřejmě do Prahy jezdím, ale na Hradě a po Zlaté uličce už jsem se dávno neprošla. Bylo sice slunečno, ale mrazivo, takže mi v chundelatém svetru bylo příjemně. Praha byla ve všední den docela klidná a kupodivu i na Karlově mostě bylo volno. Souhlasím s cizinci, že Praha je nádherná a určitě se do křivolakých a tajemných uliček brzo vrátím.
Takže v akci opět můj šedý kabát Reserved, svetr a džíny Lindex, kabelka HM, boty Lasocki a čepice s kožešinovou bambulí, ta je prosím ze stánku :-)))

 
Tyhle další fotky jsou ze začátku týdne, kdy bylo ještě docela jarně.
Protože můj dvorní fotograf nebyl v dosahu, tak jsem poprosila o fotky mého tatínka. Snažila jsem se tvářit normálně i přes četné rodičovské komentáře, ale…….. Navíc se „pan fotograf“ rozhodl dělat „umění“ a že to bude určitě zajímavé, když mě vyfotí nakřivo. Já ten dojem nemám, ale posuďte sami 🙂 
Kalhoty jsou uloveny spolu s kabátem z HM, mají tu IN zkrácenou a rozšířenou verzi, ale myslím, že v mém šatníku asi budou první a poslední… Pokud nevlastníte kotníčkové boty a to dost vysoko nad kotníky, je docela problém, kromě lodiček k této délce kalhot něco vymyslet. Svetr je kašmírový z Manga, boty Zara, kabelka LV a hodinky Michael Kors.

Follow:
Sdílet:

Instagram